Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ.

H APPLE PRODUCTIONS ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΛΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ CD ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. TO CD ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ APPLE ΣΤΟ 2117059656-57 Η ΣΤΟ 6982177482 Η ΣΤΟ email apple.productions@yahoo.gr MΕΤΑ ΤΙΜΗΣ APPLE PRODUCTIONS

1 σχόλιο:

Mellon είπε...

Καλησπέρα,

Είχα την τύχη να γνωρίσω τον κ.Βέλλιο πέρα από ακουστικά και προσωπικά.Πρόκειται για μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και έναν καταπληκτικό ερμηνευτή.
Με μουσική που ανασταίνει και νεκρούς(φοβερό μπουζούκι)μας ερμηνεύει με πάθος την επικαιρότητα και αυτο είναι προς τιμήν του.Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για την προσφορά σας στο τραγούδι.

Έυχομαι τα καλύτερα...καλή συνέχεια!